Zaful kokemuksia

ZAFUL on kiinalainen muotivaateverkkokauppa, joka tarjoaa tämän hetken trendikkäintä muotia kohtuulliseen hintaan. Zaful on täydellinen valinta sinulle, joka haluat pysyä muodin aallonharjalla, muttet ole valmis käyttämään vaatteisiin koko omaisuuttasi. Zaful on perustettu jo vuonna 2013, ja vuoden 2014 puolella Zaful avasi verkkokauppansa yleisölle. Zafulin omistaa hongkongilainen yritys Bi’an Information Technology Co.limited.

Verkkokaupan valikoimasta löydät laajalti naisten sekä miesten vaatteita, asusteita ja kenkiä. Tuotevalikoimaan kuuluvat topit, mekot, alaosat, yläosat, alusasut, uima-asut, urheiluvaatteet, asusteet, kengät sekä plus-koon vaatteet. Miehille on tarjolla vaatteita, kenkiä ja asusteita. Pääasiassa Zaful on kuitenkin naisten muodin verkkokauppa, sillä valtaosa tuotteista on suunnattu naisille. Asiointi Zafulin verkkokaupassa on yksinkertaista ja helppoa. Kätevän rajausmahdollisuuden avulla löydät suuresta valikoimasta juuri etsimäsi. Voit etsiä juuri sinun tyylisi mukaisia tuotteita rajaamalla hakuvaihtoehtoja materiaalin, kuvioinnin, värin, hinnan, koon ja monen muun ominaisuuden avulla. Zafulin valikoima on kattava ja inspiroiva, sillä verkkokaupassa näkyy lupaavien uusien suunnittelijoiden kädenjälki ja se on koti monen muotitietoisen persoonalliselle tyylille. Zafulin sisäänostajilla on selkeästi vahva käsitys vallitsevasta muodista ja persoonallinen ote valikoimaan valittuihin tyyleihin. Zaful täydentää silti myös yksinkertaisimman tyylin ja hyvin sopihintaan.

Zaful on verkkokauppa, josta ehdottomasti löytyy jotakin jokaiseen makuun. Shoppailijan on kuitenkin hyvä huomioida, että kiinalaisen verkkovaatekaupan kokotaulukot voivat erota totutuista eurooppalaisista standardeista, minkä vuoksi tuotteen koko on valittava harkiten ja huolellisesti mittoihin tutustuen. Zaful on saavuttanut viime vuosina suosiota nettishoppailijoiden keskuudessa pirteän ja uutukaista muotia tarjoavan valikoimansa vuoksi. Zafulin suosio on nähtävillä erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa asiakkaat esittelevät mielellään muotilöydöksiään.

Zafulilla on tätä nykyä 5,8 miljoonaa Instagram-seuraajaa tilillään, jonka löydät www.instagram.com/zaful. Seuraamalla Zafulia sosiaalisessa mediassa olet myös kuulolla, kun alekoodeja ja kampanjoita on käynnissä. Zaful tarjoilee etuja mielellään asiakkailleen sekä uusille asiakkaille, jolloin edullinen muoti tipahtaa vielä hitusen edukkaammaksi.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Zaful toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen loppusumman mukaan 4,00-7,00 euron välillä. Mitä pienempi tilauksesi on, sitä suurempi on postikulujen hinta. Yli 39,00 euron arvoiset ostokset oikeuttavat ilmaisiin toimituskuluihin standarditoimituksena ja yli 92,00 euron ilmaiseen express-toimitukseen. Toimitusajat vaihtelevat 3-30 arkipäivää riippuen kansainvälisen lähetyksen kohteesta. Tilaajan on myös huomioitava toimitusta edeltävä käsittelyaika, joka on normaalista 3-7 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen tilauksen eteneminen näkyy verkkokaupan henkilökohtaisissa tilaustiedoissa otsikon ”My orders” alla. On hyvä huomioida, että tilauksen käsittelyaika ja toimitusaika voivat viivästyä, mikäli tilattu tuote on hyvin suosittu, on lomakausi tai jokin muu verkkokaupankäyntiin vaikuttava ja lähetysten etenemistä viivästyttävä syy.

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi ja haluat tehdä asiakaspalautuksen, ota yhteyttä Zafulin asiakaspalveluun ilmoittaaksesi asiasta ja saadaksesi virallisen luvan palautukselle. Zaful ei vastaanota palautuksia ilman asiakaspalvelun valtuutusta. Palauttaessasi tuotteita, postikuluja ei hyvitetä, mutta saat tuotteista hyvityksen. Zafulin kansainvälinen asiakaspalvelu auttaa ja palvelee tarvittaessa Suomen aikaan klo 03-12.00 välillä. Zafulin asiakaspalvelun kätevimmin tavoitat osoitteessa support@zaful.com