Staypro kokemuksia

Staypro esittely

Staypro-verkkokauppa on ruotsalaisen Proffsmagasinetin omistama tavaramerkki, joka toimii tällä hetkellä sekä Suomessa että Norjassa. Verkkokauppa tarjoaa yli 100 000 rakennusalan tuotetta sähköporista, työkaluseteistä ja suojavaatteista aina ilmankuivaimiin.

Verkkokaupan kattava ja monipuolinen tuotevalikoima sisältää muun muassa lasertyökalut, mittarityökalut, koneet ja käyttöosat, suojavaatteet, työpaikkatarvikkeet, LVI ja sisäilmalaitteet sekä kotiin, vapaa-aikaan ja puutarhatöihin soveltuvat rakennus- ja nikkarointituotteet.

Staypron Koneet ja työkalut -osiosta löytyy akkukäyttöisten porakoneiden, kuorintapihtien, puristimien, ruuvien ja käsisahojen lisäksi myös paineilmalla toimivat koneet ja laitteet, katkaisu- ja jiirisahat sekä erityyppiset naulaimet.

Sen lisäksi Staypron Koneiden tarvikkeet ja käyttöosat -osiosta löytyy esimerkiksi porakoneisiin sopivat uudet akut, poranteräsarjat, tulpat, naulat, pultit ja mutterit sekä muut rakennukseen ja nikkarointiin tarvittavat tuotteet.

Koneiden ja työkalujen sekä niiden varaosien lisäksi Staypron valikoimaan kuuluvat yrityksille tarkoitetut työtarvikkeet ja toimistokalusteet. Näitä ovat esimerkiksi työtuolit, toimistotarvikkeet, varasto- ja säilytyslaatikot, radiot, työpuhelimet sekä pölysuojat ja muut peitemateriaalit.

Stayprolta asiakkaat voivat tilata myös erilaisia suojavarusteita koti- ja työkäyttöön. Hengityssuojainten, kuulosuojainten sekä työvaatteiden ja -kenkien lisäksi Staypro myy myös ensiaputarvikkeita, kuten ensiapulaukkuja, laastareita ja defibrillaattoreita.

Verkkokauppa tarjoaa myös vapaa-aikaan ja puutarhatöihin soveltuvia tuotteita. Esimerkkinä pihatyötuotteista ovat lehtipuhaltimet, pensasleikkurit ja oksasahat. Koti, puutarha & vapaa-aika -kategoriansa ansiosta Staypro valittiin Hintaoppaan vuoden 2021 parhaaksi kaupaksi kategoriassa ”Koti”.

Stayprolta löytyy lukuisia tuotteita eri kategorioissa monilta valmistajilta ja tuotemerkeiltä. Tuotemerkkejä on yli 700 ja niihin kuuluvat muun muassa Philips, Makita, Hikoki, Bosch, Milwaukee, Fiskars, Blåklade ja Gardena.

Mittavan tuotevalikoiman lisäksi Stayprolla on usein erilaisia kampanjoita, jolloin asiakkaat voivat hankkia eri kategorioihin kuuluvia tuotteita alennettuun hintaan. Alennetut hinnat vaihtelevat Stayprolla aina 5%:sta jopa 40%:iin asti.

Staypron myyntivaltteina on sen nopeat toimitusajat, suuri tuotevalikoima ja asiakaspalvelu. Se tarjoaa myös vinkkejä koskien puutarhatöitä. Elokuuhun 2022 mennessä Staypro on saanut Truspilotilta arvosanaksi 3.9 / 5 perustuen yli 3000 arvosteluun.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Staypron tuotteet lähetetään yksityis- ja yritysasiakkaille verkkokaupan keskusvarastosta, joka sijaitsee Ruotsin Tukholmassa. Tuotteet lähetetään varastosta pääsääntöisesti tilauspäivänä tai viimeistään yhden vuorokauden sisällä. Suurimpaan osaan tilauksista sisältyy lähetystunnus.

Verkkokaupan tilauksien kuljetuksesta vastaa ensisijaisesti Posti. Myös muita kuljetusvaihtoehtoja on tarjolla riippuen tuotteesta ja tilaajasta. Esimerkiksi yksityisasiakkaat voivat valita Postin sijaan myös Postnordin. Myös maksullinen rahtikuljetus on tarjolla.

Tuotteet lähetetään Stayprolta pääsääntöisesti täysin veloituksetta, jos tuotteet tilataan Postin tai Postnordin noutopisteeseen. Kotiinkuljetetut lähetykset maksavat noin 5-8 euroa. Isommista tilauksista joutuu maksamaan postimaksun. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-6 arkipäivää

Stayprolta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuote voidaan palauttaa, jos se on hyväkuntoinen, sen alkuperäinen paketti on ehjä ja muut oheistuotteet, kuten ohjeet, palautetaan tuotteen mukana.

Verkkokaupan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 09:00-17:30. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen välityksellä. Tarkempia lisätietoja Stayprosta ja sen toiminnasta löytyy helposti verkkokaupan UKK-sivustolla.