Sannan ruokakassi kokemuksia

Vuonna 2011 perustettu Sannan Ruokakassi on kotimainen kauppakassipalvelu, joka panostaa erityisesti ruoan helppouteen, vastuullisuuteen ja terveellisyyteen.

Valittavana on useita kasseja erilaisiin ruokavalioihin ja tilanteisiin kuten Vegekassi, kalaa ja kasviksia sisältävä kassi, erityisesti lapsiperheille suunniteltu Lasten suosikit ja osuvan nimen omaava Nopeat ja Helpot. Valinnanvapaus ulottuu vielä tätäkin pidemmälle, sillä jokaisen kassin voi halutessaan räätälöidä itselleen sopivaksi.

Viikon resepteistä voi valita omalle perheelle sopivimmat ja houkuttelevimmat, tai vaihtoehtoisesti voi päästä helpolla valitsemalla oletuskassin. Omia valintoja voi myös kätevästi muuttaa koska tahansa, joten vaikkapa erityyppisten kassien kokeileminen tai toimitusten keskeyttäminen matkan ajaksi käy vaivatta. Ateriakassien yhteyteen voi halutessaan myös lisätä ekstratuotteita kuten kotimaisia luomumuroja ja -myslejä tai lajitelman sesongin parhaita tuoreita hedelmiä.

Ateriakassin sisältä löytyvät sekä reseptit että kaikki raaka-aineet, joita aterioihin tarvitaan, lukuun ottamatta joitain kotoa löytyviä perustarvikkeita, kuten öljyä, mausteita ja vehnäjauhoja.

Valmiiden reseptien avulla ruoanlaitto on aina yhtä helppoa, lopputulos täydellisen herkullinen, eikä arkena tarvitse käyttää aikaa miettimällä ”mitä tänään syötäisiin?” saati sitten ”missä välissä ehdin taas kauppaan?” Suoraan kotiin tuodut ruokakassit ja valmiiksi koostetut viikon ruokalistat säästävät niin aikaa kuin hermojakin, minkä lisäksi bonuksena tulee vielä aterioiden terveellisyys.

Sannan Ruokakassin ateriat on koostettu mahdollisimman monipuolisesti, painottaen kotimaisia tuotteita, sesongin parhaita kasviksia ja ympäristöystävällisiä ja eettisiä valintoja. Mukana on usein luomutuotteita kuten kotimaista luomunaudan jauhelihaa, ja myöskin kala on aina joko kotimaisista kestävistä kalakannoista peräisin, tai vaihtoehtoisesti MSC- tai ASC-sertifioitua.

Resepteissä on pyritty tarjoamaan monipuolisesti erilaisia makuelämyksiä, jotka saattavat sisältää myös hieman eksoottisempiakin raaka-aineita ja inspiroivia makuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi teriyaki-nyhtökanakulho pikkelöidyllä punakaalilla tai pinaatti-ricottalasagne? Sannan Ruokakassilla uusien makuelämysten kokeminen on helppoa, vastuullista ja terveellistä.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Sannan Ruokakassin tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Nettisivuilla valitaan ensin haluttu ateriakassityyppi ja tilausmuodoksi joko kerta- tai jatkuva tilaus. Jatkuva tilaus on hieman edullisempi, eikä senkään valitessaan sitoudu jatkoon, vaan tilausta voi muokata ja sen voi vapaasti peruuttaa koska rahansa.

Toimitus on aina ilmainen, ja tilaukset toimitetaan maanantaisin klo 16.30-21.30 välillä. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan etukäteen tekstiviestillä tunnin tarkkuudella, joten koko maanantaita ei ole tarpeen päivystää odottamassa. Asiakas saa myös linkin, jolla toimituksen edistymistä voi seurata reaaliajassa.

Edellisellä viikolla tilausta voi vielä muokata ja siihen voi halutessaan valita mieluisia reseptejä tai vaikkapa jättää pois sellaisia, jotka eivät sovi allergian takia. Ruokalistat ja ateriavaihtoehdot julkaistaan hyvissä ajoin, joten niihin voi tutustua rauhassa. Asiakastilille kirjautumalla voi helposti seurata tilauksensa tilaa.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla tai puhelimitse maanantaisin klo 13-22 ja tiistaista perjantaihin klo 10-16. Tällä hetkellä toimitukset ovat mahdollisia pääkaupunkiseudulla Hyvinkäälle, Kirkkonummelle ja Porvooseen asti ulottuvalla alueella, Turun ja Tampereen seuduilla sekä Vaasassa.