RDE.fi kokemuksia

RDE.fi-verkkokauppa palvelee suomalaisia verkko-ostostentekijöitä Virosta käsin tarjoamalle heille laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edullisilla hinnoilla. RDE.fi-verkkokauppa on perustettu vuonna 2016, ja se on osa kansainvälistä RDE-konsernia, joka myy elektroniikka ja sähkölaitteita ennen kaikkea Baltian ja Suomen markkinoilla.

RDE-konserniin kuuluu neljä verkkokauppaa sekä 28 kivijalkamyymälää ympäri maailmaa. RDE.fi-verkkokaupasta voit kätevästi hankkia sekä isot että pienemmät kodinkoneet. Valikoimiin kuuluu myös käyttö- ja viihde-elektroniikka, kuten puhelimet, tietokoneet, televisiot, kamerat ja pelikonsolit. Lisäksi valikoimista löytyy oheistuotteita sekä tarvikkeita sivustolla myydyille sähkö- ja elektroniikkalaitteille. Kyseessä on laadukas ja luotettava täyden palvelun talo. Tästä todisteena RDE.fi- verkkokaupan valikoimissa on luotettujen ja tunnettujen valmistajien tuotteita. Sivustolta löytyvät muun muassa Applen, Samsungin, Sonyn, LG:n, Canonin ja Philipsin laajat tuotevalikoimat. Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi sivusto on helppokäyttöinen. Asiakas löytää etsimänsä tuotteen tai tuoteryhmän nopeasti ja vaivattomasti. Verkkosivuilla tarjolla olevia tuotteita ja niiden eri ominaisuuksia on helppo vertailla keskenään sivustolta löytyvän vertailutoiminnon avulla.

Tilattujen tuotteiden toimitus tapahtuu keskimäärin neljän ja kahdeksan päivän välillä. Tietyissä tapauksissa toimitus saattaa kestää kauemmin, mutta asia on ilmoitettu erikseen tuotetiedoissa, joista tuotteiden saatavuus on mahdollista tarkistaa. Tuotteet toimitetaan halutessasi suoraan kotiovelle tai voit noutaa ne noutopisteestä. RDE.fi- verkkokaupassa voit maksaa useilla eri maksutavoilla, kuten luottokortilla tai omilla verkkopankkitunnuksillasi. Verkkokauppa tarjoaa maksutavaksi myös Klarna-laskun, jonka kautta tuote on mahdollista maksaa jopa 24 kuukauden erissä. Ostaessasi RDE.fi-verkkokaupasta saat tuotteelle täyden takuun ja palautusoikeuden.

Löydät verkkokaupasta helposti halutuimmat uutuudet viihde-elektroniikan ja sähkölaitteiden saralta, sekä kausittain vaihtuvia alennuksia eri tuoteryhmistä ja yksittäistä tuotteista. Seuraamalla RDE.fi- verkkokaupan sivustoa saat tietää, mitä tekniikkamaailmassa tapahtuu ja mitkä halutuimmat uutuudet ovat saatavilla nopeammin kuin ne ehtivät Suomen kivijalkakauppoihin.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

RDE.fi-verkkokaupassa toimitusvaihtoehdot ovat Posti ja Matkahuolto. Toimitus on maksullinen, ja Postin toimitushinnat ovat 6,99 euroa toimipisteeseen ja pakettiautomaattiin. Kotiinkuljetus maksaa 11,99 euroa. Matkahuollon toimitus puolestaan on hinnaltaan 9,99 euroa. Toimitus onnistuu kaikkialle Manner-Suomeen, muttei Ahvenanmaalle. Kun tilaus on lähtenyt verkkokaupasta, asiasta lähetetään tekstiviesti tai sähköpostiviesti sen mukaan, minkä ilmoitustavan olet ostotilanteessa valinnut. Tuotteiden takuuaika on tuotekohtainen, valmistajan myöntämä takuuaika, jonka pituus löytyy tuotteen tiedoista. Asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ja palauttaa tuote 14 päivän aikana ostamisesta ilman kuluja. Palautettavan tavaran on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa kaikkine oheistarvikkeineen. Sivustolla on hyvät ja selkeät ohjeet palautuksia ja muita mahdollisia ongelmatilanteita varten, kuten esimerkiksi mitä tehdä, jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa.

Verkkokaupan yhteystiedot ovat helposti löydettävissä sivustolta, ja RDE:lle voi lähettää sähköpostin lisäksi yhteydenottopyynnön sivustolta löytyvän lomakkeen avulla. Asiakaspalvelu palvelee normaalisti arkipäivisin 9.00–17.00 välisenä aikana, ja asiakkaiden yhteydenottoihin pyritään vastaamaan välittömästi. Mutkaton RDE.fi-verkkokauppa on hyvä valinta elektroniikkaa- ja sähkölaitteita ja käyttötavaratuotteita etsiessä.