Proshop kokemuksia

Vieraile osoitteessa: https://www.proshop.fi/

Proshop on vuonna 2017 perustettu verkkokauppa, jonka omistaa tanskalainen yhtiö Proshop ApS. Yhtiö lanseerasi verkkokauppansa vuonna 1996 yhtenä ensimmäisistä Tanskassa. Verkkokaupan valikoima kattaa laajasti kodin ja toimiston elektroniikka- ja viihdetuotteet sekä hyvinvoinnin, terveyden, lasten, lemmikkien ja puutarhan elektroniikka- ja oheistuotteet. Nykyään yhtiö myy tuotteita Suomen lisäksi Tanskaan, Norjaan, Ruotsiin, Puolaan, Saksaan ja Itävaltaan.

Kattavassa tuotevalikoimassa on tällä hetkellä yli 185 000 erilaista tuotetta useassa kategoriassa. Esimerkiksi sähkö ja valaistus -kategoriassa tuotteita löytyy lasten valaisimista, sähkötöiden työkaluista sekä kytkentä-, maadoitus- ja kaapelointituotteista aina lämpöpumppuihin, sähköautoilutuotteisiin, moottoreihin, prosessi-instrumentteihin ja teollisuusverkkojen komponentteihin. Kodin tuotevalikoimassa on mukana muun muassa tuotteet ruuanlaittoon kattiloista ja astioista veitsiin, siivoukseen, sisustukseen, älykotiratkaisuihin, remontointiin sekä pihan ja puutarhan hoitoon.

Hyvinvointiin ja terveyteen valikoimasta löytyy esimerkiksi hammasharjoja, hieromakoneita, kirkasvalolamppuja, lämpöpeittoja, verenpainemittareita, aktiivisuusrannekkeita sekä tuotteita kosmetologiaan ja hiustenhoitoon. Toimistotarvikkeita voi ostaa kassakoneista ja 3D-tulostimista lähtien perustoimistotarvikkeisiin, kuten kirjoitusvälineisiin, arkistointituotteisiin sekä teippeihin ja liimoihin. Proshop rohkaisee tietokonepelaajia kokoamaan pelikoneensa itse, jota kauppa korostaa erillisen kampanjan voimin. Tietokoneen rakentamiseen löytyykin komponentteja ja oheislaitteita valtava määrä. Lisäksi tietokoneohjelmistot, kuten Windows-käyttöjärjestelmän sekä Office-ohjelmiston eri versiot sekä tietoturvaratkaisut muun muassa F-Securelta ja McAfeelta ovat saatavilla. Elektroniikan lisäksi vapaa-ajan aktiviteetteihin voi ostaa harrastusvälineitä ompelukoneista nyrkkeilyhanskoihin, laitteita kotikuntoiluun sekä lasten leluja, pelejä ja hoitotarvikkeita. Myös valo- ja videokuvauksen harrastajille valikoima kameroita on hyvin kattava kaikkine oheistuotteineen akuista, jalustoista, laukuista salamoihin, objektiiveihin sekä valokuvakehyksiin ja -albumeihin, jopa droneihin.

Proshop ApS pyrkii takaamaan asiakkailleen maailmanluokan tuotteet ja palvelun, edulliset hinnat, nopean toimituksen ja helpon pääsyn markkinoiden suurimpaan valikoimaan. Verkkokaupalle on myönnetty Suomen Varmakauppa Oy:n sertifiointiprosessin läpäisseenä Luotettava Verkkokauppa -sertifikaatti. Tanskalaisesta emoyhtiöstä huolimatta Proshop.fi:n asiakaspalvelu palvelee suomen kielellä.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Toimituskulut ovat noin 5 euron luokkaa. Yli 300 euron arvoisissa tilauksissa kuljetus on ilmainen. Toimitusaika vaihtelee Proshop ApS käyttämien kuljetusyhtiöiden Bringin ja Postin arviointitietojen mukaan. Useimmissa tuotteissa toimitusaika on noin 2-6 arkipäivää, kun taas joissain tuotteissa toimitusaika vaihtelee 11-15 päivän välillä. Verkkokauppa ilmoittaa, ettei toimita Ahvenanmaalle.

Verkkokaupalle voi ilmoittaa 14 päivää tuotteen vastaanottamisen jälkeen kirjallisesti, mikäli haluaa peruuttaa ostoksensa. Peruutusilmoituksen lähettämisen jälkeen asiakkaalla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote kaupalle. Palautuksen postikulut asiakas maksaa itse. Verkkokaupasta voi ostaa palautusosoitelapun hintaan 6,90 euroa. Vaaranvastuu tuotteesta on kaupalla, jos tuote vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana, mikäli tuote on pakattu huolellisesti ohjeiden mukaan ja postitettu palautusosoitelappua käyttäen. Yli 20-kiloisia paketteja ei kuitenkaan voi palauttaa palautusosoitelapulla. Kauppa maksaa peruutetun tuotteen rahat takaisin viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun peruuttamisilmoitus on vastaanotettu. Kuluttaja-asiakkaiden tuotteilla takuuaika on 24 kuukautta ja yritysasiakkailla 12 kuukautta.

Asiakaspalveluun saa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ma-to klo 9.30-17.00 ja perjantaisin 9.30-16.30.