Preeco kokemuksia

Preeco on suomalainen kodin- ja sisustuksen tuotteita sekä vapaa-ajan tuotteita ja työkaluja myyvä verkkokauppa. Preeco.fi-verkkokauppa on toiminut jo vuodesta 2012 lähtien, ja sillä on jo noin 50 000 asiakasta. Suomalaisen verkkokaupan yli 3000 tuotteen valikoimaan kuuluvat myös lasten tarvikkeet, lemmikkitarvikkeet, urheiluvälineet sekä sähköiset ajoneuvot ja muut kulkupelit. Kaupasta löytyvät lisäksi niin työkalut ja sähkölaitteet, kuin huonekalut ja puutarhatarvikkeetkin.

Preeco.fi-verkkokaupan valikoimaan kuuluu myös monipuolinen valikoima erilaisia urheilu- ja retkeilyvälineitä, kuten muun muassa retkeily- ja kalastustarvikkeita, polkupyöriä, kuntoiluvälineitä ja kuntosalilaitteita. Tilattavissa on lisäksi muun muassa erilaisia pihakalusteita ja -välineitä, kuten kasvihuoneita, grillejä, terassikatoksia ja trampoliineja. Preeco.fi on monipuolinen verkkokauppa, josta löytyvät tyypillisten kodin- ja ulkoilutuotteiden lisäksi jopa erilaiset ammattilaitteet, kuten hierontapöydät sekä baaripöydät.

Verkkokaupasta löytyvät niin ikään myös kesäjuhlien järjestämiseen tarkoitetut käytännölliset tuotteet, kuten juhlateltat. Preeco.fi-verkkokaupan sisältöön kuuluvat monien muiden tuotekategorioiden ohella erilaiset pienet ajoneuvot. Verkkokaupan ajoneuvovalikoimaan kuuluvat muun muassa lasten mönkijät ja mopot sekä sähköpotkulaudat ja sähköperämoottorit. Kaupasta löytyvät ajoneuvoille myös pressutallit ja varaosat, kuten kypärät, laturit, akkupaketit ja monet muut ajoneuvotarvikkeet. Kaupan työtarvikevalikoimasta löytyvät taas erilaiset sähkökäyttöiset työkalut, työkalusarjat, paineilmatyökalut sekä erilaiset pihatyökalut, kuten oksasilppurit, pihahalkomakoneet ja lumilingot.

Preeco.fi:llä on erilaisten tuotekategorioiden lisäksi outlet-osio, josta voi löytää verkkokaupan tuotteita huomattavilla alennuksilla. Outletissa on verkkokaupan tapaan tuotteita eri kategorioista ja sen valikoima muuttuu säännöllisesti. Outletissa on ajoittain muun muassa erilaisia ajoneuvoja ja tarvikkeita, sekä kalusteita, lasten ja lemmikkien tarvikkeita sekä piha- ja puutarhatarvikkeita. Jotkut outletin ajoneuvot ja tarvikkeet voivat kuitenkin sisältää joitakin virheitä, jotka on mainittu tuotteiden kuvauksissa. Outletin tarjouksien alennukset voivat vaihdella kymmenistä euroista jopa yli sataan euroon saakka.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Preeco.fi-tilaukset toimitetaan aina ilman toimituskuluja, jos ne toimitetaan mihin tahansa lähipostiin Suomessa. Tilauksen voi kuitenkin tilata myös omalle kotiovelleen, jolloin kuljetuksen hinta on 9,95 euroa per tilaus. Tuotteita voi tilata kuluttajana tai yrityksenä. Yrityksen tilaaminen tapahtuu samoin kuin kuluttaja-asiakkaan, mutta yhteystiedoksi annetaan yritysosoite.

Mikäli haluaa käyttää maksutapana yrityslaskua, on annettava yrityksen nimen lisäksi y-tunnus, mahdollinen verkkolaskutusosoite ja operaattoritunnus. Laskutus päättää myönnetäänkö tilaukselle ennakkolasku vai tavallinen yrityslasku. Asiakkaat voivat maksaa Preeco.fi:llä myös verkkopankkimaksulla, maksukorteilla, mobiilimaksulla ja Preeco.fi-laskulla -tai tilillä sekä Collector-laskulla tai -osamaksulla. Preeco.fi-laskulla on mahdollista saada korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää. Asiakkaat voivat päättää maksavatko laskun useammassa erässä. Preeco.fi-tili taas on joustava maksutapa, jossa kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt ostokset kootaan yhdelle laskulle ja maksuaikaa jopa 36 kuukauden verran. Collector-lasku tai -osamaksu -palvelulla voi maksaa ostoksia jopa 5000 euroon saakka, ja laskulle saa korotonta maksuaikaa aina vähintään 30 päivää.

Apua tilausasioihin tai muihin kysymyksiin saa tarvittaessa verkkokaupan kattavalta FAQ-sivulta tai asiakaspalvelusta.