Livekortti.fi kokemuksia

Livekortti.fi on verkossa palveleva kauppa, joka on erikoistunut myymään digitaalisia pelikoodeja ja lahjakortteja eri pelikonsoleille, kuten Xbox, PS- ja PC-konsolit. Myytävät koodit ja lahjakortit pitävät sisällään mm. suositut Steam-, PSN Plus- ja Xbow Live -jäsenyydet sekä erilaisia ohjelmistoja. Valikoimassa huomioidaan aina suosituimmat ja halutuimmat pelit, joka on nähtävillä mukaan valikoiduista peleistä, kuten Fortnite ja Nintendo-pelit, joille löytyy aivan ikiomat kategoriat.

Livekortti.fi-sivuston takana toimii hollantilainen Flawless Shopping BV, joka aloitti toimintansa jo vuonna 2010. Tätä nykyä yritys toimii 11 eri maassa yli 30 verkkokaupan turvin ja on onnistunut ilahduttamaan asiakkaitaan jo kokonaisen vuosikymmenen ajan. Flawless Shopping BV mainostaa alhaisia operaatiokustannuksia, sillä kaikki yrityksen toiminta tapahtuu verkon kautta ja auttaa pitämään kulut alhaisina. Yritys lupaa tämän näkyvän myös asiakkaan kukkarossa. Hinnat ovat aina edulliset ja kilpailukykyiset, mikä on kerryttänyt vuosien saatossa yritykselle laajan kaartin uskollisia asiakkaita.

Palveltavia asiakkaita on kertynyt jo yli miljoona kymmenellä eri kielellä. Yritys kertoo pyrkivänsä palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja ottaa niin ikään asiakaspalautteen vakavissaan. Trustpilot-arviointipalvelun kautta palvelulla on arvosanana 4,5/5 tähteä, mikä kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Hyvä asiakaspalvelu on aina positiivinen tekijä asiakkaan kannalta. Livekortti.fi-sivustolla asiakaspalvelu tapahtuu englannin kielellä. Sivustolla on luvattu 100 % tuotetakuu, joka hyvittää ikävät sattumukset ilman että asiakkaan osalle asettuu minkäänlaisia riskejä. Livekortti-palvelusta ostamasi tuotteet tai palvelut eivät sisällä minkäänlaisia piilokuluja, vaan kaikki kulut ovat aina esillä asiakkaan tarkasteltavaksi. Ostaminen ja maksaminen vaikuttaa asiakkaan näkökulmasta täten reilulta ja helpolta.

Yli miljoona tyytyväistä asiakasta kertoo jo, että asiakkaita on osattu palvella ja ilahduttaa. Livekortti.fi sopii peleistä innostuneelle verkkokauppana, jossa asioida kiehtovien pelien ja pelituotteiden parissa. Pelikoodit ja lahjakortit tarjoavat peleihin uusia ulottuvuuksia. Jos ei itse ymmärrä pelien päälle, Livekortti.fi-sivuston tuotteet ja palvelut sopivat myös vaikkapa lahjaideaksi pelien ystävälle, joka jo omistaa kaikki suosikkipelinsä.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Livekortti.fi toimitukset tapahtuvat reaaliaikaisesti. Tuote on digitaalinen ja se toimitetaan välittömästi asiakkaalle, kun maksu on suoritettu. Käyttäjäehtojen mukaisesti asiakas on velvoitettu maksamaan tilauksen painaessaan yrityksen sivuilla tilaa-painiketta, ja yritys on velvollinen toimittamaan tuotteen asiakkaalle. Maksu tapahtuu kätevästi monen eri kansainvälisen maksupalvelun kautta. Valittavissa on mm. Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Bitcoin ja iDeal.

Kun asiakas on maksanut ostoksensa, saa hän tuotteen välittömästi samaan sähköpostiosoitteeseen, jonka on tilausta tehdessään ilmoittanut. Livekortti.fi lupaa suhtautuvansa vakavasti tuotteiden maksuun ja lähettämiseen, minkä vuoksi se panostaa digitaaliseen turvallisuuteen. Asiakaspalvelu vastaa ongelmatilanteissa 24/7-live-chatin avulla. Asiakaspalvelu chatissa tapahtuu englannin kielellä. Halutessaan asiakas voi myös lähettää palautetta sähköpostitse tai soittaa, jos asia on kiireellinen.

Livekortti.fi lupaa 100 % tuotetakuun, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakas saa aina hyvityksen, kun tuote ei ole toivottu tai toimiva. Usein kysyttyjen kysymysten listalla esiin nousee koodien aktivointi ja käyttö, joka mietityttää monia. Ohjeiden ja asiakaspalvelun tuen avulla ratkaisu on onneksi aina lähellä.