Floryday kokemuksia

Vieraile osoitteessa: https://floryday.com/

Floryday on Hongkongiin rekisteröity naisten muotiliike, joka on perustettu vuonna 2015. Floryday on kansainvälinen verkkokauppayritys, jolla on toimisto Hongkongissa sekä varastot Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Norjassa, Belgiassa, Australiassa, Saudi-Arabiassa, Dubaissa ja Kiinassa. Tuotteet lähetään näistä varastoista maailmanlaajuisesti – myös Suomeen. Verkkokauppa on keskittynyt naisten muotiin, kuten kenkiin ja vaatteisiin. Kaupasta löytyvät niin mekot, uima-asut, housut kuin paidat ja takitkin. Kaupalla on myös oma osastonsa muun muassa plus-koon vaatteille sekä fitness- ja joogavaatteille. Lisäksi Floryday myy kenkiä aina sandaaleista urheilukenkiin saakka.

Florydayn etusivulta pääsee kaikkiin tuotekategorioihin, ja sieltä käsin voi tarkastella myös verkkokaupan tarjousaluetta tai asiakkaiden jakamia kuvia tyyligalleriassa. Vaatteet ja kengät on jaettu useisiin kategorioihin, joista voi etsiä vaatteita esimerkiksi vaatetyypin, materiaalin tai koon mukaan ja kenkiä esimerkiksi hinnan, materiaalin, koon, mallin, vuodenajan tai koron korkeuden mukaan. Vaatteiden yhteydessä on myös kokotaulukot, josta voi tarkistaa koon ennen tilaamista. Ulkomailta tilattujen vaatteiden koot saattavat olla erilaisia kuin Suomen vaatekoot. Kenkiä voi halutessaan hakea myös koristeiden mukaan. Hakusuodattimella voi hakea esimerkiksi tekojalokivillä tai helmillä koristeltuja kenkiä. Myös eri vaatetyypeillä on vielä edelleen erilaisia hakusuodattimia. Mekot on jaoteltu muun muassa tilaisuuden mukaan. Tarjolla on esimerkiksi juhlamekkoja, arkimekkoja, lomamekkoja, punaisia mekkoja ja kukkakuvioisia mekkoja.

Florydaysta saa usein vaatteita ja kenkiä tuntuvilla alennuksilla. Floryday-verkkokaupan alennukset vaihtelevat viidestä prosentista lähemmäs sataan prosenttiin saakka. Alennuksilla on omat sivunsa. Floryday-verkkokaupalla on myös uusien vaatteiden sivu, josta voi tarkastella kaupan uusimpia vaate- ja kenkälisäyksiä, sekä myydyimpien tuotteiden sivu, josta voi selata muiden asiakkaiden suosimia tuotteita. Eri tuotteiden värivaihtoehdot sekä nopean lähetyksen mahdollisuus näkyvät jo selaussivulla tuotteita selatessa. 24 tunnissa lähetettävät tuotteet on merkitty tekstillä: ”Lähetys 24 tunnissa”. Alennukset näkyvät myös vaatekuvien yhteydessä jo vaatevalikoimaa selatessa – samoin kuin alennuksen jäljellä oleva voimassaoloaika.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Floryday-verkkokaupan tuotteita postitetaan maailmanlaajuisesti eri maiden varastoista. Joihinkin kohteisiin toimittaessa kauppa saattaa tarvita lisätietoja ja silloin se ottaa yhteyttä asiakkaaseen niitä pyytääkseen. Verkkokauppa tekee yhteistyötä suurten kansainvälisten toimitusfirmojen kanssa, ja se tarjoaa kahta toimitusvaihtoehtoa. Toimitusvaihtoehdot ovat nopea toimitus ja standarditoimitus. Toimitustapa valitaan tilaussivulta ostotapahtuman aikana. Nopeutettu toimitus Suomeen kestää 4-9 arkipäivää ja standarditoimitus 17-22 arkipäivää. Kuljetusaika voi vaihdella myös maittain. Tilauksen käsittelyyn kuluu lisäksi 1-7 arkipäivää. Kuljetusmaksut vaihtelevat ostosten mukaan, mutta pikatilauksien lähetyskulut ovat aina huomattavasti kalliimmat kuin standardilähetysten.

Verkkokaupan tuotteilla on myös palautusoikeus ja palautusprosessin voi aloittaa ottamalla kauppaan yhteyttä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautus ei ole maksuton asiakkaille. Palautukset suoritetaan takaisin samalla maksutavalle, jolla tilauskin on maksettu verkkokaupassa. Kaikkia tuotteita ei kuitenkaan voi vaihtaa. Näihin tuotteisiin kuuluvat alusasut ja yöasut sekä uima-asut, korut ja asusteet, pois lukien huivit ja laukut.

Tietoja palautuksista ja muista tuote-, tilaus- ja toimitusasioista saa esimerkiksi Floryday-verkkokaupan usein kysyttyä -osiosta tai kaupan asiakaspalvelu-chatista.