Fitnesstukku kokemuksia

Fitnesstukku esittely

Fitnestukun verkkokauppa palvelee laajasti suomalaisia kuluttajia. Yrityksen toiminta on käynnistetty Ruotsissa vuonna 1996, jolloin kaksi urheilusta kiinnostunutta henkilöä päätti perustaa kaupan. Kaupalla on valikoimissaan laajasti urheilutuotteita kuten vaatteita ja lisäravinteita.

Aluksi kauppa aloitti myymällä Star Nutrionin tuotteita, jonka jälkeen kauppa on laajentanut valikoimiaan vuosi vuodelta, koska kiinnostus terveyteen sekä treenaamiseen on lisääntynyt. Tästä syystä valikoima on laajentunut juuri treenivarusteisiin.

Tänä päivänä yrityksellä on toimisto Ruotsissa, Tukholmassa sekä myös logistiikkakeskus Trollhättanissa. Työntekijöitä yrityksellä on yhteensä 150. Fitnestukulla on oma tuotekehitystiimi ja suurin osa yrityksen myymistä tuotteista onkin Star Nutrionin.

Nettikaupalla on kattava tuoteopas tarjolla asiakkailleen. Tuoteoppaan avulla pystyt valikoida itsellesi sopivimmat tuotteet esimerkiksi treenitavoitteiden tai ruokailujen mukaan. Tarkoituksena on, että asiakkaana pystyt valita juuri ne oikeat tuotteet sinun tarpeisiin.

Treenitavoitteita tuoteoppaassa voi valita kolmesta eri kategoriasta, joita ovat painon pudotus, lihaksen kasvatus sekä voiman kasvatus. Lisäksi valinnan voi tehdä tarpeen mukaan: treenin jälkeen, ennen treeniä tai kesken treenin.

Yritys on pyrkinyt kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Kasvu on perustunut voimakkaaseen asiakassuunntaukseen: esimerkiksi tuotteiden hintaan ja toimituskuluihin. Lisäksi yritys on laajentunut ajan myötä myös yritysostojen ja maalaajentumisten kautta.

Kaupasta voit löytää niin erilaiset proteiinit kuin uusimmat ja trendikkäimmät treenivaatekokonaisuudet esimerkiksi salille. Valikoimissa on lisäksi esimerkiksi proteiinipatukoita, tuotteita nivelten terveyteen sekä erilaisia vitamiineja ja hivenaineita.

Treenivaatteet ovat sivustolla jaoteltu selkeästi miesten ja naisten vaatevalikoimiin. Naisille on tarjolla vaatteuta kengistä erilaisiin urheilutoppeihin, urheiluliiveihin kuin myös urheilushortseihin ja pitkiin housuihin. Värivalikoima on myös laaja.

Miehille tarjolla on erilaisia kenkiä, pitkiä housuja eri malleissa, t-paitoja kuin myös pitkähihaisia ja huppareita salille sekä muualle treeneihin. Valikoima niin miehille kuin naisille on erittäin laaja.

Treenivaatteista on erilaisia kampanjoita, jotka vaihtelevat aina ajankohdittain. Sivustolla pystyt näkemään esimerkiksi kuukauden tarjoukset, jossa on selkeästi edullisin hinnoin tarjolla erilaisia vaatteita treenaajille. Lisäksi tarjolla on myös kanta-asiakas klubi halukkaille.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Toimitus Fintestukulla on erittäin nopea. Yleensä paketti on noudettavissa 3-5 arkipäivän kuluessa. Suurempien kampanja-aikojen aikana toimitusaika voi olla pidempi. Jos tuote on loppunut, lähetetään ne heti kun tuotetta tulee varastoon.

Toimituskulut vaihtelevat sivustolla. Jos tilaat alle 49 eurolla tuotteita sivustolta, toimituskulut ovat hieman kalliimmat: 9,90€. Tilatessasi yli 49 eurolla tuotteita, saat toimituskulut edullisemmin vain 4,90 euron hintaan.

Postitusvaihtoehtoja on sivustolla tarjolla monia. Pystyt valitsemaan esimerkiksi kotiinkuljetuksen, tai hakemaan paketin itse postin toimituspisteeltä tai Budbeen boksitoimituksesta. Vaihtoehtoja siis kuljetukselle on ja voit valita itsellesi sopivimman.

Kaikilla Fitnesstukun ostoksilla on aina 14 päivän palautusoikeus. Palautusaika lasketaan tuotteen vastaanottamisen ajankohdasta. Kun kyse on tuotesetistä, voi palautusoikeutta käyttää vain koko tuotesettiin eli et voi palauttaa siitä vain osaa.

Tuotteet on mahdollista palauttaa oman tilin kautta kohdasta palautus tai verkkosivujen alakohdasta asiakaspalvelun alta löytyvän palautuslomakkeen kautta. Tarvitset palautuksen tekoon ainakin tilausnumeron ja sähköpostisi. Sinun tulee myös merkata palautettava tuote.