Dresslily kokemuksia

Dresslily on amerikkalainen vuonna 2013 perustettu verkkokauppa, joka myy ensisijaisesti muotivaatteita kaikenkokoisille naisille ja miehillekin. Valikoima on runsas uimapuvuista ja bikineistä erilaisiin mekkoihin, ylä- sekä alaosiin. Dresslilyllä on tarjota vaatteita kaikkiin tilaisuuksiin. Sopivaa päälle pantavaa on juhlavista rentoihin vapaa-ajan asuihin, ja kaikista kategorioista löytyy suurempia plus kokoja. Dresslilyllä on myös paljon erillisiä vaatetukseen kuuluvia asusteita kuten koruja, laukkuja ja kenkiä.

Kauppa myy kodin sisustustarvikkeitakin. Kaikki tarjoukset ovat listattu erikseen. Suosituimmat alennuksissa olevat vaatteet ja asusteet huomaa heti vilkkuvista, nousussa nyt -merkeistä. Uusimmat uutuudet löytää myös kätevästi omasta palkistaan. Kieleksi sivuilla voi valita joko englannin tai ranskan.Hauskan lisän verkkokauppaan antaa Dresslilyn tyyligalleria, minne jokainen rekisteröitynyt käyttäjä voi ladata kuvan itsestään Dresslilyn asusteissa ja kommentoida tuotetta.

Dresslily myös rekrytoi kaikenkokoisia roolimalleja, jotka pääsevät esittäytymään sivuilla. Mahdollisuutena on voittaa lisätuloja esiintymällä Dresslilyn vaatteissa ja asusteissa, näyttämällä kurvinsa ja itsevarmuutensa, kertomalla tarinansa ja inspiroimalla muita naisia ympäri maailmaa. Mottona Dresslilyllä onkin ylistää jokaista vartaloa. Dresslilyllä on myös VIP-klubi, jonne pääsee tarpeeksi ostoksia tehtyään. VIP- jäsenet saavat erilaisia etuja ja tarjouksia. Agentteja ja verkkovaikuttajia, mutta myös tavallisia sosiaalimedian käyttäjiä, värvätään yhteistyöhön mainostamaan Dresslilyn tuotteita omilla kanavillaan. Vastineeksi saa näkyvyyttä ja tietysti ilmaisia vaatteita ja asusteita.

Opiskelijat ja ensitilaajat saavat 15 % alennuksen kaikista tuotteista. Dresslilyllä on yli 14 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 12 miljoona seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Dresslilyn suosion takana on selkeästi se, että heiltä löytyy istuvia ja muodikkaita vaatteita isoillekin naisille. Naisten ei tulisi tuntea, että heidän pitää muuttua. Vaatteiden pitää vain sopia heidän päälleen paremmin. Dresslilyn perustajat ovat selkeästi omistautuneet asialleen tarjota muotia kaiken kokoisille naisille.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Tuotteita toimitetaan 100 eri maahan ympäri maailmaa. Toimitusajat ovat lyhentyneet entisestään varsinkin amerikkalaisille asiakkaille, joiden paketit saapuvat perille 7-14 päivän kuluessa. Kaikki yli $49, ja esimerkiksi Suomeen yli $45, tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Suomeen toimitusaika on 12-25 päivää. Alle mainitun minimisumman tilauksen postitus Suomeen maksaa $2.99. Maksu käy helposti luotto- tai pankkikortilla. Tuotteen voi aina palauttaa 30 päivän sisällä ostosta postituskulujen hinnalla. Poistomyyntituotteita, alusvaatteita, uimapukuja ja koruja ei voi palauttaa eikä vaihtaa. Rahat palautetaan maksun yhteydessä käytetylle kortille 7-14 päivän kuluessa. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Soittaa voi maanantaista sunnuntaihin klo 10-19 itäistä normaalia aikaa (EST). Yhteyttä voi helposti ottaa myös Dresslilyn Facebook sivujen kautta. Usein kysytyistä kysymyksistä selviää, että Dresslilyllä on myös erillinen Facebook-ryhmä, johon liittymällä jokainen voi julkaista ja kommentoida. Jäsenille on myös niin kutsuttu D-piste-niminen kanta-asiakasohjelma, jossa keräämällä pisteitä saa lisää kaikenlaisia etuja. Pisteitä saa kerättyä esimerkiksi ostoksia tekemällä, arvosteluja kirjoittamalla sekä videoita ja valokuvia lataamalla.