Coolshop kokemuksia

Coolshop esittely

Tanskalainen Coolshop on verkkokauppa, jonka omistaa Entertainment Trading A/S niminen yhtiö. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2002. Coolshop myy monipuolisesti peli-, viihde- ja vapaa-ajan tuotteita sekä elektroniikkaa ja kauneustuotteita.

Coolshopin valikoimasta löydät laajat valikoimat elektroniikkaa aina televisioista ja kaiuttimista älypuhelimiin ja kameroihin. Myös turvallisuuteen liittyviä tuotteita on saatavilla. Tuotemerkkien joukossa on elektroniikkamaailman tunnettuja tuotemerkkejä kuten Apple, JBL ja Sony.

Viihdetuotteiden valikoimasta löytyy runsas tarjonta pelejä ja pelikonsoleita eri merkeille kuten Playstationille, Wiille, Nintendolle ja Xboxille. Tarjonnasta löytyy sekä uutuudet että käytettyjä tuotteita. Myös ale-tarjontaa on runsaasti.

Vapaa-ajan tarjontaa löytyy puutarhaosastolta. Verkkokaupan valikoimista löytyy grillit, pihakalusteet ja puutarhanhoitotuotteet. Myös ulkovalaistus, ulkolelut ja ulkokoristeet löytyvät tarjonnasta. Puutarhan hoitoon löytyy myös robottiruohonleikkurit sekä terassin tai pihakalusteiden pesuun painepesurit.

Kauneustuotteita kaipaaville löytyy laaja valikoima kosmetiikkaa: hajuvesiä, ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä kylpytuotteita. Myös terveydenhoito ja hygieniatuotteita on myynnissä unohtamatta auringonottoon liittyviä tuotteita. Tuotemerkkeihin lukeutuvat muun muassa L’Oreal ja Lancaster.

Urheiluun mieltyneille Coolshopin tarjonnasta löytyy monipuolisesti erilaisia urheilutuotteita kuten kuntoiluun, ulkoiluun, pyöräilyyn, sulkapalloon tai golfiin liittyviä tuotteita. Valikoimasta löytyy myös urheiluvaatteita, ja urheilufaneillekin löytyy erilaisia fanituotteita.

Perheen pienimpiäkään ei ole unohdettu, sillä verkkokauppa tarjoaa erilaisen kattauksen lasten ja lastenhoidon tuotteita. Tarjonnasta löytyy äitiystuotteita ja vauvanhoitoon liittyviä tuotteita eri tilanteisiin kuten ruokailuun, kylpyyn tai liikkumiseen.

Coolshop antaa kaikille valikoimistaan löytyville tuotteilleen hintatakuun. Verkkokauppa takaa, että asiakas löytää markkinoiden parhaat hinnat. Hintatakuun liittyvät ehdot voi katsoa tarkemmin verkkokaupan nettisivuilta, jossa ehdot on selkeästi lueteltu.

Verkkokaupan outletistä löytyy monipuolisesti huippuluokan tuotteita alennettuun hintaan. Alennus on laskettu tuotteen markkinahinnasta ja se näkyy suoraan tuotteiden yhteydessä outlet-sivulla. Tuotteiden hinnan yhteydessä näet myös alennusprosentin määrän.

Jokaisesta Coolshopin ostoksesta asiakas ansaitsee alennuspisteitä. Näitä pisteitä voi käyttää seuraavien ostojen yhteydessä alentamaan tuotteiden hintoja. Pisteet saa automaattisesti tilille 21 päivän päästä tehdystä ostoksesta. Alennuspisteet ovat henkilökohtaisia.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Coolshopista ostaessa tuotteiden hintaan sisältyy aina ilmainen toimitus. Ilmaisen toimituksen saa lähetyksen koosta riippumatta. Asiakas maksaa siis ainoastaan tuotteen hinnan eikä piilokuluja ole. Lähetyksen loppusumma näkyy aina kassalla.

Kaikki lähetykset lähtevät Coolrunner-nimisen yhtiön kautta. Suomessa lähetysten kuljetusta hoitaa Posti. Toimitusajat riippuvat siitä, onko tuotetta varastossa vai ei. Varastolta löytyvien tuotteiden pääsääntöinen toimitusaika on 2-3 arkipäivää.

Tuotteissa on palautusoikeus kuluttajasuojalain puitteissa. Tuotteet on palautettava samassa kunnossa kuin missä ne on vastaanotettu. Palautuslähetys on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tuotepalautuksissa voi olla yhteydessä asiakastukeen.

Coolshopin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-21.30. Viikonloppuihin asiakaspalvelu on auki kello 10-17.30. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko verkkosivuilta löytyvän chatin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@coolshop.fi.

Verkkokaupan sivuilta löytyy asiakastuen lisäksi usein kysyttyjä kysymyksiä, joista löydät vastaukset muun muassa maksamiseen ja lähetyksen seurantaan liittyen. Usein kysyttyjen kysymysten osiosta voi tarkistaa myös vastauksia oman tilin hallintaan liittyen.