Bikester kokemuksia

Vieraile osoitteessa: https://www.bikester.fi/

Bikester on pyöräilyyn keskittynyt verkkokauppa. Verkkokauppa myy polkupyöriä, polkupyörätarvikkeita ja pyöräilyvaatteita niin lapsille, naisille kuin miehillekin. Bikester.fi-verkkokaupan toiminta-ajatus on yksinkertainen: se haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden suorittaa pyöräilyyn liittyvät ostoksensa helposti ja nopeasti suoraan kotisohvalta. Verkkokaupan visuaalinen ilme on vahva, ja hyvä kuvamateriaali tarjoaakin asiakkaalle mahdollisuuden tutustua tuotteisiin hyvin tarkasti ilman tarvetta vierailulle kivijalkaliikkeeseen.

Bikester on uudenajan pyöräilyyn keskittynyt verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 2003. Saksalainen René Marius Köhler aloitti fahrrad.de-verkkokaupalla, joka on laajentunut käsittämään useita pyöräilyyn keskittyviä verkkokauppoja Keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Yritys haluaa levittää sanomaa pyöräilyn ilosta ja tuoda ilon tunteen osaksi jo ostotilannetta. Se onnistuu laadukkaalla ja helppokäyttöisellä verkkokaupalla, joka panostaa asiakaspalveluun ja helppouteen asiakkaan näkökulmasta. Verkkokaupan laaja valikoima käsittää yli 500 tunnettua huippumerkkiä, kuten Cube- ja Kona-pyörät arkikäyttöön ja urheilusuorituksiin, suositut Puky-lasten potkupyörät, Ghost-maastopyörät, Haibike-sähköpyörät ja Giro-, Bell- ja Alpina-pyöräilykypärät.

Valikoimassaan Bikester keskittyy monipuoliseen laatuun ja huomioi myös uutuuksia, mikä näkyy sähköpyörävalikoimassa ja vuoden 2020 suosikkien listauksessa. Bikester.fi rohkaisee asiakkaitaan ja pyöräilystä kiinnostuneita ihmisiä pyöräilemään lisää. Hyvät pyöräilyvarusteet, asiantuntevat neuvot ja hyvin kulkeva pyörä jakavat nimenomaan tätä pyöräilyn iloa, jonka varaan yritys myös alun alkaen perustettiin. Mikäli pyörän kanssa on ongelmia, voi verkkokaupasta tilata myös pyörän osia korjausta tai kunnostusta varten. Bikester.fi palvelee jokaista pyöräilevää ihmistä ja auttaa neuvoen ja ohjaten oikeanlaisen pyörän ostossa, kun asiakas sitä tarvitsee.

Bikesterin työntekijät ovat niin ikään innokkaita pyöräilijöitä, joilta löytyy monen vuoden kokemus pyöräilystä ja siten tarvittavaa alan asiantuntemusta parhaille vinkeille ostotilanteessa. Olit sitten aloitteleva pyöräilijä tai jo kokeneempi, tämä pyöräilytarvikekauppa täyttää vaativammankin maun vaatimukset. Bikester.fi löytyy myös sosiaalisesta mediasta, jonne jokainen asiakas on tervetullut jakamaan mietteitään, käyttökokemuksiaan ja vinkkejä muulle pyöräilevälle yhteisölle ja levittämään pyöräilyn iloa.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Bikester panostaa asiakaspalveluun ja auttaa asiakasta oikean tuotteen valitsemisessa tai löytämisessä. Kun tuote on valittu ja tilattu, nopeasti toimiva ja laadukas logistiikkaketju varmistaa sen, että tuote on tuota pikaa noudettavissa lähimmästä pakettipisteestä tai suoraan kotiovellasi. Bikester.fi lupaa käsitellä asiakkaan tilauksen 24 h sisällä, minkä jälkeen tilaus lähetetään todennäköisesti seuraavana arkipäivänä. Osana laajempaa eurooppalaista verkkokauppaketjua yritys voi tarjota asiakkailleen toimituksissa laatua, nopeutta ja hyvää asiakaspalvelua. Toimituskulut lähtevät liikkeellä 4,90 € kuluista, jolla pienet ja yksittäiset alle 99 € arvoiset tuotteet toimitetaan asiakkaalle.

Kun tilaus ylittää 99 € arvon, toimitus on ilmainen. Polkupyörien ja isojen yksittäisten tuotteiden toimitushinta on 29,90 €. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. 30 päivän palautusoikeuden aikana tuotteen voi palauttaa ilmaiseksi, käyttämättömänä ja myyntikunnossa. Myyntietikettejä ei saa irrottaa. Tuotteilla on lisäksi 24 kk takuuaika. Takuu ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan huolimattomasta käytöstä tai kulumisesta. Tietyillä rungoilla on pidennetty takuuaika.

Bikester.fi asiakaspalvelu palvelee puhelimitse suomeksi ma-pe klo 11-17, sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeella.