Autodoc kokemuksia

Vieraile osoitteessa: https://www.autodoc.fi/

Tarvitsetko varaosia autoon? Jos vastasit kyllä, kannattaa ehdottomasti tutustua Autodoc-sivustoon! Autodoc.fi on verkkokauppa, joka myy varaosia autoihin. Sen valikoimista löytyy 2,5 miljoonaa tuotetta yli 500 merkistä. Autodoc on vuonna 2008 toimintansa aloittanut saksalainen yhtiö, joka toimii nykyään 26:ssa Euroopan maassa. Sen liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa, mikä tekee siitä yhden suurimmista auton varaosia myyvistä verkkokaupoista.

Yrityksen valikoimista löytyvät lähes kaikki mahdolliset auton varaosat ja tuotteet on jaoteltu loogisiin kategorioihin. Voit valita tarvitsemasi tuotteen esimerkiksi ajoneuvon tai tuotekategorioiden, kuten moottorin osien tai jarrujen, perusteella. Voit myös syöttää hakukenttään oman autosi rekisterinumeron, jonka perusteella Autodoc tunnistaa autosi tarkan mallin ja näyttää siihen sopivat osat. Varaosia on myös mahdollista etsiä syöttämällä tarvitsemansa osan tarkka numero hakupalkkiin tai yleisesti osan nimen avulla, jos tarkalla mallilla ei ole väliä tai se ei ole tiedossa. Mikäli et löydä tarvitsemaasi osaa verkkokaupan valikoimasta, voit ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun. Asiakaspalvelijat ovat ammattitaitoisia myyjiä ja mekaanikkoja, jotka auttavat löytämään tarvitsemasi. Autodocin valikoima on laaja, mutta laadustakaan ei ole tingitty määrän kustannuksella.

Autodocin myymät varaosat ovat korkealaatuisia, kestäviä ja, mikä parasta, myös hinnat ovat varsin kohtuulliset. Yrityksen verkkokaupasta varaosat voi monissa tapauksissa tilata nimittäin jopa halvemmalla kuin kivijalkakaupasta tai autokorjaamolta. Suuren tuotevalikoiman lisäksi Autodocin sivustolta löytyy blogi uutisineen, vinkkeineen ja artikkeleineen sekä suuri määrä erilaisia korjausohjeita ja videollisia vinkkejä auton korjaamiseen. Opastusvideoita on tehty useille suosituille automerkeille ja -malleille, ja tarkkoja ja kattavia ohjevideoita löytyy esimerkiksi jarrulevyjen, öljynsuodattimien ja urahihnojen vaihtoon. Näppäräsorminen autoilija voi joskus välttää ohjeistusten avulla korjaamokäynnin ja saada siten säästöä paitsi Autodocin alhaisista hinnoista myös tekemällä yksinkertaiset varaosien vaihdot itse.

Toimitusajat, postikulut ja asiakaspalvelu

Tilauksen tekeminen Autodocin verkkokaupassa on helppoa ja nopeaa. Tilausten toimituskulut ovat 10,95 euroa, kun tilauksen arvo on alle 160 euroa. Jos tilaat renkaita tai mikäli tilauksen arvo nousee yli 160 euron, toimitus on ilmainen. Ilmaisiin toimituksiin liittyy kuitenkin pari poikkeusta: edellä mainitut säännöt eivät päde, mikäli asiakkaan tilaama tuote on hyvin kookas tai se toimitetaan muualle kuin Manner-Suomeen. Autodocin toimitusten nopeus riippuu muun muassa tuotteesta, tilauksen ajankohdasta ja toimitusosoitteesta, joten toimitusaika-arvio lasketaan tilauksen yhteydessä.

Kuljetuksista vastaavat DHL, GLS ja DPD. Kaikilla tuotteilla on lähtökohtaisesti EU:n määräämä kahden viikon palautusoikeus, mutta tätä on mahdollista pidentää jopa 200 päivään 5,95 euron hintaan. Pidennetty palautusoikeus on maksuton, mutta tavallisella palautusoikeudella asiakas joutuu maksamaan tuotteen kuljetuskustannukset. Palautettavien varaosien on oltava käyttämättömiä. Kaikilla Autodocin myymillä tuotteilla on kahden vuoden takuu, jonka aikana hajonneet tuotteet korvataan uusiin.

Sivuston alalaidasta löytyvä Apu ja tuki -osio on apusi 24/7 ja henkilökohtainen asiakaspalvelu maanantaista perjantaihin 9–00 ja viikonloppuisin 9–19.